Kuka kuuntelee köyhää? -verkoston seuraavat kokoukset Helsingissä

Tervetuloa mukaan Helsingin seuraaviin kokouksiimme! Kannattaa ilmoittautua vaikka edellisenä iltana niin osaamme odottaa sinua! Voit ilmoittautua ja laittaa viestiä jos kysyttävää sähköpostilla arja.tyynela@3kverkosto.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 524 7537.

Lauantaina 25.5 klo 11-14 Kuka kuuntelee köyhää? -verkoston ja EAPN-finin kansalaistoimintaryhmän yhteinen kevätkokous keskuskirjasto Oodissa.

Keskiviikkona 5.6 kesäinen kokousretki Suomenlinnaan, jossa ensin yhteinen ruokailu ja sen jälkeen rentoa kokoustamista. Lähdetään Kauppatorilta lautalla numero 19, joka lähtee klo 13. Kokouksen lopussa STEA hankkeen ohjausryhmä.

Tiistaina 12.8 klo 14-16 syyskauden avauskokous Kirkkohallituksessa Eteläranta 8. Kokouksen lopussa STEA hankkeen ohjausryhmä.