Verkoston ytimessä

Arja Tyynelä

Arja Tyynelä

arja.tyynela (at) 3kverkosto.fi
Perustajajäsen, Köyhän ääni kuuluviin maakunnissa -hankkeen hankekoordinaattori

”Tulin verkostoon mukaan silloin kun työskentelin sosiaalivirastossa toimeentulotukea saavien asiakkaiden työhönvalmentajana. Minua kiinnosti yhteiskunnalliset ilmiöt ja työllisyyteen liittyvät ongelmat. Haluan tukea ihmisiä löytämään oman juttunsa. Verkostossa teen ideointia, suunnittelua ja toteutusta liittyen siihen kuinka köyhyyttä kokeneet löytäisivät vahvuutensa ja taisteluinnon  puolustaa oikeuksistaan. Verkostossa parasta on yhteistoiminnallisuus eli yhdessä tekeminen. Jokainen ihminen on potentiaalinen eikä ihmisiä saa arvottaa taloudellisen aseman perusteella. Tänään työtön voi olla huomenna sinun pomosi.”

Tiina Saarela

Tiina Saarela

Tiina Saarela

tiina.saarela (at) evl.fi
Perustajajäsen, Köyhän ääni kuuluviin maakunnissa -hankkeen hanketyöryhmän puheenjohtaja

”Työskentelen seurakuntadiakonian ja köyhyyskysymysten asiantuntijana Kirkkohallituksessa. Järjestän erilaisia tilaisuuksia ja koulutusta sekä suoraa vaikuttamista päättäjiin köyhyyden ja syrjäytymisen vähentämiseksi. Tulin mukaan verkostoon, koska haluan tukea köyhyyttä kokeneita saamaan äänensä kuuluville. Viesti yhteiskuntamme epäkohdista ja niiden vaikutuksista köyhyyttä kokeneiden arkeen pitää kulkea suoraan asianosaisilta päättäjille. Mielestäni jokainen ihminen on yhtä arvokas. Haluan edistää oikeudenmukaisuutta ja nostaa esiin jokaisen ihmisen luovuttamatonta ihmisarvoa.”

Linnea Partanen

Linnea Partanen

Linnéa Partanen

linnea.m.partanen (at) helsinki.fi
Kuka kuuntelee köyhää? -verkoston nuorin jäsen

”Opiskelen sosiaalitieteitä Helsingin yliopistossa. Tulin verkostoon mukaan 3 vuotta sitten kun olin työttömänä ja halusin vaikuttaa siihen kuinka työttömiin ja muhin ”yhteiskunnan ulkopuolella” oleviin suhtaudutaan ja kuinka heistä puhutaan. Haluan lisätä tietoisuutta siitä, kuinka jokaisella ei ole mahdollisuutta valita niin sanottua normaalia elämää. Jokaisella pitäisi olla silti edellytykset elämään, jossa ei tarvitse jatkuvasti murehtia siitä millä maksetaan viikon ruuat tai sähkölasku ensi kuussa ja onko talvivaatteisiin rahaa. Teen tapahtumien ja tempausten suunnittelua ja järjestämistä. Tärkeimmät arvoni ovat oikeudenmukaisuus sekä empatian ja ymmärryksen lisääminen eri yhteiskuntaluokkien välillä.”

Jouko Karjalainen

jouko.karjalainen (at) thl.fi

Tuula Paasivirta

tuula.paasivirta (at) 3kverkosto.fi

Irene Roivas

irene.roivas (at) gmail.com

Yhteistyötahojamme ovat:

Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto EAPN-Fin
www.eapn.fi

EAPN-fin Jiri ja Tarja
EAPN-fin Jiri ja Tarja

Suoja-Pirtti ry
http://www.suoja-pirtti.fi/

Emmi Vuorela Korttelikaveritja Tuula Paasivirta Sosiaalifoorumi 2018
Tuula Paasivirta ja Kortterikavereista Emmi Vuorela Sosiaalifoorumissa 2018 kertomassa hankkeistaan

Yhteinen keittiö
http://sakasti.evl.fi/sakasti.nsf/sp?open&cid=Content52A16F