Kuka kuuntelee köyhiä lapsiperheitä? -keskustelutilaisuus

Kuka kuuntelee köyhää? -Tampereen alueverkosto ja yhteistyökumppanit järjestävät keskiviikkona 15. toukokuuta 2019 Kuka kuuntelee köyhiä lapsiperheitä? -keskustelutilaisuuden Nalkalan setlementtitalossa klo 17-18:30.

Kaikille avoimessa tilaisuudessa keskustelemme miten köyhyys vaikuttaa lapsiperheiden arkeen ja kysymme, ovatko yhteiskunnan tarjoamat nykyiset tuet ja palvelut lapsiperheille riittävät. Mukana keskustelemassa köyhyyttä kokeneiden erikoisasiantuntijoiden lisäksi mm. lapsiasiamies Tiia Heinäsuo, lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja terveydenhuollon palvelulinjapäällikkö Maria Päivänen sekä lapsiperheiden sosiaalityön palveluohjaaja Tarja Laukkanen. Tilaisuuden juontaa erikoisasiantuntija Susanna Saxberg. Erikoisasiantuntijat ovat henkilöitä, joilla on omakohtaista kokemusta köyhän lapsiperheen arjesta. Erikoisasiantuntijat tuovat kokemustietonsa ja ratkaisuehdotukset päättäjien tietoon köyhyyden ongelmien ratkaisemiseksi. Tilaisuudessa on varattu aikaa myös yleisön kysymyksille.

Tilaisuuden järjestää Kuka kuuntelee köyhää? -Tampereen alueverkosto, Setlementti Tampere ry, Pelastakaa lapset ry, Tampereen kaupunkilähetys ry. Tervetuloa Nalkalan setlementtitalolle Nalkalankatu 12G, 33200 Tampere, tilaisuudessa on kahvitarjoilu!

Voit avata tilaisuuden tiedotteen tästä.

Voit avata tilaisuuden muistion tästä.

Yhteystiedot
Tiina Paakkola, aluekoordinaattori
puh. 050 476 1872
tiina.paakkola@3kverkosto.fi